Title_Werkwijze_Naomi_transparant

Werkwijze

Heb je alles al uitgedacht en weet je precies wat je wilt? Dan adviseer ik je om een keuze te maken uit één van de drie standaard pakketten.

 

Je hebt een idee voor je site, maar je hebt nog geen idee hoe je dit moet doen? Dan bespreek ik graag (telefonisch) de opties met je door om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het is voor mij belangrijk om feeling te krijgen met wat jij wil uitstralen en laten zien op jouw website.

 

Om je een beeld te geven hoe het proces voor een (nieuwe) website in zijn werk gaat, geef ik je hier graag over uitleg over.

Kader handen versie 2
Kennismaken

Ik hoor graag wat jij wilt en wat je ideeën zijn om op deze manier een website te kunnen ontwerpen die past bij jou en je onderneming.

Kader Lamp
Eerste ontwerp

Naar aanleiding van onze kennismaking ga ik voor je aan de slag om een eerste ontwerp te maken. Deze ontvang je in week 2 en dan hoor ik graag van je van het ontwerp vindt, zodat er aanpassingen gedaan kunnen worden.

Kader Schaar
Gewijzigd ontwerp

De besproken feedback wordt verwerkt en hiervan ontvang je het aangepaste ontwerp.

Kader Boek
Aanleveren content

Belangrijk om je website te kunnen bouwen zijn de teksten en het beeldmateriaal om je website invulling te kunnen geven.

Kader Vink
Website bouwen

Zodra de bovenstaande stappen zijn doorlopen, kan ik je website gaan ontwerpen!