Title_Over_Naomi_transparant

Allereerst welkom op mijn site en leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen. De naam Na-amisstijl.nl is ontstaan door mijn naam die van oorsprong Hebreeuws is (Na-ami). Waar ik nu volmondig “JA”zeg tegen mijn eigen bedrijf, keek ik daar een jaar geleden heel anders tegen aan. Een hoop vragen die door je hoofd gaan, zoals: geef ik deze veiligheid en zekerheid op? Is het niet verstandiger om in loondienst te blijven? Daarentegen heb ik gemerkt dat ik er zoveel energie voor terug krijg als je je hart volgt en gaat doen waar je écht blij van wordt.

Nieuwe avonturen, nieuwe ontmoetingen

Wat ik naast mijn eigen bedrijf ontzettend gaaf ik vind, is reizen. De wereld verkennen en nieuwe mensen ontmoeten. De cultuur en gewoontes van het land meekrijgen is zo mooi. In mijn reis naar Vietnam heb ik ook veel mooie mensen mogen ontmoeten. Zo ook deze Vietnamese meneer die onderweg ben tegengekomen. Hij kende zowaar een aantal Nederlandse woorden, wat in een land als Vietnam bijzonder is. Waarom? In Vietnam spreken de meeste mensen alleen Vietnamees en in de meer toeristische gebieden wordt er een beetje Engels gesproken.

Wie ben ik? Een gevoelsmens, creatief in het bedenken van oplossingen, punctueel en vanuit het werk bij een mediabureau ervaring met social campagnes. Daarnaast ben ik vanuit mijn studie (Commerciële Economie) bekend met het maken WordPress websites en weet ik alle in- en outs.

Wat doe ik? Ben je toe aan een nieuwe wordpress site of een make-over van je huidige website? Ik help je graag met het creëren op basis van je ideeën en gevoel. Verder kun je mij benaderen voor social media campagnes & verbeteren van je online vindbaarheid.